Rub/kruiden | Road Trip Trading
bbq, braai, saffire, greek-fire, grill,
16105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16105,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_non_responsive
 

Rub/kruiden

Category
Producten
Tags
award, BBQ, kruiden, rub
About This Project

All Purpose BBQ Rub

 

All purpose BBQ Rub

Onze All purpose BBQ Rub is tot stand gekomen door het blijven aanpassen en ervaring van ons team op de wedstrijden. Ondertussen mogen wij dit een award winning Rub noemen. Dit vanwege de diverse awards die wij met onze gerechten hebben behaald op diverse Nationale en Internationale BBQ-wedstrijden.
Op basis hiervan hebben we een BBQ kruidenmix, die puur natuur is, en welke getest is door de getrainde smaakpapillen van KCBS gecertificeerde BBQ judges, samengesteld

Klik hier voor een review op BBQ-nl over onze All purpose Rub en een review op BBQ Helden.

 

 

Steak & Roast Rub

 

Steak & Roast Rub

Steak & Roast Rub is onze tweede rub. Qua smaak is dit een Texaanse steak rub. Stevig en krachtige smaak. Waarom Texas ?Omdat deze staat bekend staat om zijn rundvlees op de BBQ.
Deze Rub is een prima basis om zelf add on toe te passen zoals cacao en/of koffie. Beide ingrediënten doen het fantastisch op rundvlees. De Rub bestaat zelf uit de allerbeste kruiden en specerijen met een lager zoutgehalte dan wat je normaal zou verwachten.