The Butt Rub | Road Trip Trading
The Butt Rub, BBQ, kruiden, pittigheid, Cajun
16173
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16173,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_non_responsive
 

The Butt Rub

Butt Rub
Category
Producten
Tags
award, BBQ, kruiden
About This Project

Butt rub is ontstaan in 1997 door Byron Chism, de eerste Grand Champion van de eerste Europese Tony Stone low & Slow BBQ competition. Byron was net afgestudeerd aan de Culinair Instituut van Amerika en was professioneel kok. Ondertussen heeft Byron vele awards gewonnen in het BBQ circuit, teveel om op te noemen.

Van origine is Butt Rub ® ontwikkeld als een “dry rub”voor de barbecue. Spoedig ontdekte men dat ook prima te combineren met andere gerechten vandaar de slogan “A little Butt Rub makes everything better”®.
Met half de zout wat je in de meeste Amerikaanse rubs tegenkomt en half de pittigheid van een Cajun stijl rub en een uitstekende balans van zout, peper, uit, paprika en chipotle, Butt Rub® is een verrijking van kruidenassortiment in je keuken.

Verkrijgbaar in twee formaten 128 grams pot, verpakkingseenheid 12 st en een 739 grams pot met een verpakkings eenheid van 6st in een doos. Het is natuurlijk product met geen MSG of suikers.

Download hier de nutrion Facts