Over ons | Road Trip Trading
bbq, braai, saffire, greek-fire, grill,
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_non_responsive
 

Over ons

Team Horecava 2016
Team Horecava 2016 en Livar
Wat doen we?

Road Trip Trading bestaat uit Jeroen Diepenhorst en Harry Havinga. Road Trip staat voor avontuur en de weg er naar toe en de belevenissen en ervaringen die wij onder weg meemaken. Dit vertaald naar de producten die wij in het assortiment hebben waar wij van overtuigd zijn van de kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

 

Centraal staat het buitenleven met name het buitenkoken.

 

Wij hebben een passie omtrent buitenkoken. Daarom werken wij met Saffire Grill & Smoker. Met deze Saffire kunnen we een breed aantal kooktechnieken toepassen en zodoende onze passie ten volle uitvoeren.

 

Wat maakt de Saffire Grill & Smoker zo anders dan de andere merken. Qua beschikbare kooktechnieken en eigenschappen doet de Saffire Grill & Smoker het zelfde als de andere keramische BBQ merken.

 

  • De Saffire houdt warmte & vocht vast en dat is wat een keramische BBQ zo fantastisch maakt om op te koken.
  • Daarbij is hij ook nog zuinig in gebruik van houtskool.
  • En de Saffire heeft een unieke chipfeeder om veilig en efficiënt rookhout of pellets toe te voegen aan het vuur.
  • De Saffire Grill & Smoker is veelzijdig, zo kun je naast grote stukken vlees & vis een geheel diner van voorgerecht tot dessert bereiden .
  • Een groot verschil met de andere merken is de service & garantie die wij bieden. Gewoon no-nonsens. Het is een investering, een aanschaf voor het leven hier hoor dan ook een uitstekende garantieregeling bij.

 

Harry, award winnende BBQ’er, met ervaring in de BBQ catering en pop up restaurants. Is van mening dat de Saffire Grill & Smoker met zijn bredere fireboxbasis en grotere dome een optimale capaciteit benutting heeft. Door de chipfeeder kan de rook optimaal de intensiteit van het gerecht bepalen.

 

We zijn niet “slechts“ leverancier van Saffire Grill & Smoker. Wij zijn betrokken bij het gebruik van deze Grill & Smoker en geven naast advies in het gebruik, ook workshops en demo’s. Dit alles om onze passie over te brengen en jou ook tot een enthousiast gebruiker te maken.

 

Check onze pagina events voor onze demo’s en workshops.

 

Saffire Europe
Jeroen & Harry